Over Studio Yori

Mensen van mooie dingen laten genieten. Dat is het doel. De ideeën voor producten, merken of nieuwe concepten ontstaat vaak uit eigen behoefte. Door zelf producten te ontwerpen en concepten verder te ontwikkelen ontstaat er een product dat niet alleen een behoefte vervult maar ook die van onze vele klanten. Naast commerciële projecten en producten maakt Studio Yori ook multidisciplinaire werken met fotografie, beeldhouwkunst en grafische vormgeving. De basis voor een opmerkelijke collectie zonder perceptie van tijd, trends, ruimte en realiteit.

Studio Yori startte met het maken en realiseren van eigen merken en webshops na het verzorgen van de online marketing voor bekende artiesten, bedrijven en diverse instellingen. De eigen concepten liepen sterk uiteen van een nieuw sokkenlabel tot het inmiddels bekende Fucking Strong Coffee label en de kleinste koffiewinkel van Amsterdam, Good Beans.

Al snel kwam daar het ontwerpen van producten bij. Het resultaat was een collectie van zorgvuldig vormgegeven producten zoals klein meubilair, woon en modeaccessoires. Met hierbij de fabricagetechniek en het ambacht als belangrijkste focus voor goede kwaliteit. Geïnspireerd door design, cultuur en natuur maken we met Studio Yori een collectie van unieke duurzame artikelen. Vaak slechts tijdelijk verkrijgbaar in een beperkte oplage.

Onze producten zijn meestal handgemaakt door ons team of in opdracht door bijzondere partners. De producten van Studio Yori zijn verkrijgbaar in onze eigen webshop en te vinden bij enkele online platforms en diverse winkels. Wij proberen hiermee elke dag iets mooier en leuker te maken.

@studioyori

Geïnteresseerd om onze producten te verkopen in jouw winkel? Neem contact met ons op, we ontmoeten je graag!