Hondenknuffel Eend

Elke hond houdt van ander speelgoed, maar speelgoed van stevige katoenen stof is haast onverwoestbaar. Deze Eend van ongeveer 18 cm piept en blaft niet! Urenlang speelplezier voor hond en baas. Honden kauwen graag op hun speelgoed en dat is met deze stevige knuffel helemaal niet erg! Zo is deze Eend ideaal voor het wegpoetsen van tandplak.

Zoals elk ander speelgoed op de markt, is dit product niet onverwoestbaar. Hoe snel het item stuk kan gaan, zal niet aan de kwaliteit liggen, maar aan het speelgedrag van de hond. Elk huisdier gaat immers anders met het speelgoed om. Mocht je toch ontevreden zijn na je aankoop, neem gerust contact op en we versturen een nieuwe Eend!

Deze knuffel is gemaakt van niet giftige hoge kwaliteit katoenen stof deze is zeer bijt vast, zacht, duurzaam en 100% veilig. De knuffel heeft een afmeting van 18 x 18 x 8 cm. Een ideale Eend voor thuis! De knuffel is getest volgens de European Toy Safety Directive en hiermee veilig voor zowel kinderen als huisdieren. Gemaakt van 100% katoen en wasbaar op 30°C.

Afmetingen

18 x 18 x 8 cm.

Gemaakt van

100% katoen

Wasvoorschrift

Wasbaar op 30°C.